Totalt vil besøket på nettsidene lande på rundt 1,7 millioner. I 2009 var besøket på 1,3 millioner.

Samtidig øker antall sidevisninger (klikk) fra 7,2 millioner i 2009 til over 10 millioner i 2010 – det vil si at brukerne av udf.no også klikker seg inn på flere sider når de besøker sidene.

En viktig årsak til økningen er lønnsoppgjøret, som i år var et hovedtariffoppgjør der vi gikk til streik i blant annet KS-området. Det medførte 316.000 på nettsidene i juni – noe som er en solid månedsrekord. Vi hadde over 36.000 besøk både ved streikestart og streikeslutt.

De mest populære sidene
Dette er sidene med mest klikk så langt i år:
1. Lønn og arbeidsvilkår/Lønnsoppgjøret 2010
2. Lønn og arbeidsvilkår
3. Min side
4. Medlem
5. Lønn og arbeidsvilkår/KS
6. Søk
7. Lønn og arbeidsvilkår/Lønnskalkulator
8. Fylkeslagene
9. Medlemsfordeler
10. Nyhetsarkiv

Fra Google til udf.no
Foruten direkte trafikk, der folk skriver URL-en i adressefeltet eller har udf.no som favoritt eller startside, er det søkemotoren Google som driver mest trafikk til nettsidene.

Her er søkeordene som har ført flest besøk til nettsidene:
1. Ulike varianter av Utdanningsforbundet, inkludert fylkeslag
2. Lærerforbundet
3. Undervisningsforbundet
4. Lærernes hus
5. Tilbaketrekking av oppsigelse (juridisk artikkel av Bjørn Saugstad)
6. NLS
7. Gunnars regneark
8. SGS 1010
9. Bedre Skole
10. Utdanningsakademiet

Nesten 40.000 fra Facebook
De fleste finner veien til nettsidene gjennom å skrive URL-en i adressefeltet, men i tillegg har Facebook ført til en god del trafikk. Nesten 40.000 besøk kommer fra Facebook, en kommunikasjonskanal som vi startet å bruke i januar. Bare søkemotoren Google fører altså mer trafikk til udf.no.