Yrke

Yrke er Norges eneste fagblad om yrkesopplæring. Yrke går tett på opplæringsarenaene. Yrke kommer med fire nr i året og bringer reportasjer, intervjuer og artikler fra opplæring i skole, bedrift og øvrige opplæringsinstitusjoner.

Målgruppen er yrkesfaglærere, rådgivere, opplæringskontor og lærerbedrifter. 

Godkjent opplagstall for 2. halvår 2015 og 1. halvår 2016 er 10.036.

Annonseinformasjon
Hvorfor annonsere i Utdanningsforbundets medier?

Når du annonserer i en av våre mediekanaler treffer du ikke bare blink på målgruppen, men budskapet får også med seg den tyngden og troverdigheten Utdanningsforbundets medier har hos leserne.

Sammen med gode priser og flere valgmuligheter i annonseformater og ulike mediekanaler vil vi i markedsseksjon gjøre vårt aller beste for at din annonse når ut til flest mulig innenfor målgruppen.

Du finner ytterligere informasjon, priser og frister ved å klikke på multimediabrosjyrene under eller ved å kontakte oss. Velkommen skal du være!

Medieplan_2017

For annonsering kontakt: Ann-Kristin Valby, mobil 901 19 121 eller epost kikki@salgsfabrikken.no

 
Redusert pris for medlemmer
Yrke utgis 4 ganger årlig. Abonnement er gratis for medlemmer av Utdanningsforbundet, for alle andre kr 275,-.

Min side
Logg deg inn på Min side og klikk på Abonnement i toppmenyen for å velge hvilket av våre fagtidsskrifter du ønsker å motta gratis. Her kan du også bestille andre fagtidsskrifter til redusert pris. Alle medlemmer i Utdanningsforbundet kan logge seg inn på Min side.

E-post:yrke@utdanningsforbundet.no

Redaktør: Wenche Helene Schjønberg
Tlf 24 14 23 49, mobil 91 19 13 15
E-post: ws@utdanningsnytt.no